Gå til forside

Information
 - Info om Produkter
 - Se priser
 - Info om Sikkerhed
 - Support
 - Brugerfunktioner
 - FAQ - Få svar på de mest spurgte spørgsmål
 - Info om afilliate-partner
 - Driftstatus

Bestil
 - Bestil Domænenavn
 - Bestil Web Hotel
 - Bestil E-Mail

Du kan betale med Dankort VISA kort Euro/Master kort

Send e-mail til Pi-WebKontakt

Nedenstående er nogle kommentarer vi har modtaget pr. e-mail som vi stolt tillader os at bringe...
For lige at præcisere så er vores mål at svare på e-mail inden for 24 timer, men de fleste får svar noget hurtigere og hvis vi alligevel er ved PC'en svarer vi naturligvis straks.

- En kunde siger: "Tak for altid hurtig og effektiv hjælp med domæner og medsender følgende:

Vi takker mange gange.

- Spam filteret lader til at fungere supergodt. Jeg orker ikke kigge al spammen igennem for at se om der blandt 1000 mails er 1 jeg skulle ha' haft, men jeg har selvfølgelig kigget listen igennem når jeg får de daglige rapporter. I hvert fald skimmet listen...og er endnu ikke stødt på én jeg burde ha' fået. Supergodt.

- tusind tak for kyndig - og meget hurtig hjælp, endda en søndag :-)

- Min begejstring er uden ende. Jeg har nærmest indtryk af, at du sidder og venter på netop min mail for at kunne hjælpe netop mig. Endnu en gang tak.

- Pss. I får det sikkert at vide hele tiden, men bare lige engang til for pris knud. Jeg er rigtig glad for den service i yder - det virker altid og hvergang. I er bare overdrevet seje tak for hurtig hjælp :)

- For lige at gøre en ting klar. Jeg er ovenud tilfreds med jeres service, og anbefaler den til alle. I er utroligt stabile, og jeres redirect af mail er et super system.

- Endnu engang sublim service! Perfekt. Tak for det!

- For pokker, jeg er godt stillet med jer i ryggen :)
TAK

- Jeg bliver imponeret hver gang for jeres hurtige svar (Herligt)

- Det er mig der har anbefalet xxx-familien at anvende "PI".
Med ordene: "Det er ikke det billigste sted, men det virker professionelt, stabilt og effektivt"

- En kunde siger: "Tak for jeres altid hurtige og uundværlige hjælp" og medsender følgende:

Vi takker mange gange.

- Vil bare lige sige tak for din hurtige indsats, og håber ellers du også for tid til at nyde solen her på en dejlig søndag.

- Længe siden, det er rart at man ikke behøver at kontakte dig så ofte.. Det hele virker jo altid, Takker for det.

- Lidt tid efter opsigelse: Vi har været særdeles tilfreds med PI-WEB, men blev lokket af ***** til en ny hjemmeside. Vi har kun bundet os for et år og vil uden tvivl gerne vende tilbage til jer.

- Det virker prefekt. Tak for god og hurtig service jeg kommer tilbage med nye ordre så smart mine andre webhoteller udløber og jeg skal nok anbefale jer til alle dem jeg kommer i kontakt med, der skal have web eller mail hotel.

- Ved opsigelse: Jeg skal for god ordens skyld gøre opmærksom på, at dette ikke skyldes utilfredshed. Tværtimod. Jeg har sjældent oplevet så professionel service som den I yder, og benytter da også fortsat Jeres service på andre domæner.

- 1000 tak for hjælpen, jeg er en meget glad PI-WEB Kunde.
Endnu engang bekræftes man i sit valg af samarbejdspartner, PI-WEB er de bedste.

- Mange tak for din hurtige indsats. Nu tror jeg, vi selv kan klare resten.
Jeg er dybt imponeret over din fantastiske service, og det må du godt citere mig for i din omtale af Pi-web.
Leon Sørensen.

- Rart at have mit webhotel hos jer - for det kører jo bare altid.

- Først 1000 tak fordi I har været så pålidelige igennem mange år...!! Det er ikke hvad man kan sige om mange andre danske Internet udbydere og service providere.

- Jeg er ved at skulle flytte lidt rundt på et par domæner - og så var det jo nærliggende at se på jeres MEGET stabile service, men først vil jeg lige have lov til at rose jer i høje toner, jeg har haft min e-mail i snart 6 - 7 år og har der været 3 - 4 nedbrud i den tid så er det vist nok højden - det er godt nok godt gået - det er der vist ikke mange der kan prale med.
Og efter vores svar på ovenstående der også indeholdt et par spørgsmål...
- Der gav du mig altså et chok - jeg er ikke vant til at få så hurtig et svar - mig og min nye slævbare fuji ryster endnu ;-)

- Først lige lidt ros, for det er nu dejligt med en webservice der bare fungerer.
Nede tid er noget man hos jer skal lede meget længe efter.

- Perfekt og overraskende hurtigt - super fornemt og meget meget tjekket!
Jeg er meget meget begejstrert - og anbefaler jer vidt og bredt!!!

- Super, det skal du ha tak for, det er netop din hurtige repsons og service, der har gjort at jeg ubetinget anbefaler dig til alle i forbindelse med webhosting! Tak endnu engang

- Når jeg ønsker at supportere mine websider gennem jer er det fordi man i jeres service fornemmer at der sidder "rigtige mennesker" i den anden ende, hvilket ikke har været tilfældet hos de andre udbydere jeg har benyttet. Dette lader jeg også med glæde gå videre til mine bekendte. 

- Tak i øvrigt for hjælpen. Jeg kender dig også fra andre sammenhænge. Du er i særklasse, når det kommer til ordentlig og effektiv kommunikation om stort og småt. 

- Vil lige sige tak for den fremragende service, I har ydet. Jeres support og fleksibilitet er klasser over, hvad de store drenge i branchen kan tilbyde.

- Du er bare utrolig hurtig til at svare. Herligt.

- Det er altid en fornøjelse at have med Pi-Web at gøre. I ér der bare altid! Et par store roser til jer.

- Min dybeste respekt. Jeg har selv drevet et (mindre) firma i seks år nu, og altid satset på at være der selv, og yde en nærværende service. Jeg kan ikke ofte nok gentage min begejstring over Pi-Web. Tak for din altid hurtige reaktion. Jeg er helt tryg.

-

Vis alle kommentarer